DE HELD VAN BB | Theater in De Tagerijn

Theater met en voor de buurt in Huis van de Wijk De Tagerijn. Van 9 t/m 18 september wordt in het pop-up theater (met terras!) het stuk DE HELD VAN BB gespeeld. Dit mag je niet missen! Koop je kaartjes nu op www.troupecourage.com. Je kunt ook een kaartje kopen om weg te geven aan een buurtbewoner of aan je buren!

POP-UP THEATER IN DE BAARSJES | DE HELE BUURT DOET MEE

Omwonenden runnen er een tijdelijk terras, er wordt gekookt door mensen uit de wijk en jongeren van het plein zijn op zoek gegaan naar lokale verhalen die inspiratie vormen voor maffe en ontroerende scenes en improvisaties. Samen met internationale cast en muzikanten gaat de hele buurt ruim een week een lekker potje spelen.

DE HELD VAN BB

Samen met lokale helden gaat de internationale spelersgroep de strijd aan met elkaar en het publiek in een genadeloze theatershow.

Niets en niemand blijft gespaard. Theater gaat voor dit gezelschap altijd om overleven. Dat is dus ook wat de acteurs in deze unieke theatershow proberen te doen, hun reet redden! Ze stoppen niet voordat iedereen uitgeput op de grond ligt. Er wordt hard gevochten voor de winst, maar nog harder gelachen. Een show om de mens en z’n waanzinnige pogingen om te overleven in deze wereld, te vieren!

Dit moet je meemaken!