Activiteiten voor mannen

Inloopmiddag


Elke dinsdagmiddag is er een gezellige en informatieve middag in de Tagerijn voor mannen uit De Baarsjes. Je kunt hier contact maken met je buurman. De ene keer spelen we een spelletje (bordspellen, kaartspellen, bingo e.d.), de andere keer hebben we een informatieve themabijeenkomst. De inhoud bepalen de mannen steeds zelf. Er is ruimte voor ontspanning maar je kunt ook een hulpvraag stellen, bijvoorbeeld over financiën, huisvesting e.d.
Uiteraard is er koffie en thee. Deelname is gratis, kom dus gerust een keertje langs!

Elke dinsdagmiddag van 15.00 uur – 17.00 uur in de Tagerijn, Balboastraat 18.
Voor nadere informatie of vragen kun je bellen met buurtwerker Ranjit, tel: 06 281 576 05. 


Walking voetbal


Een lekker potje voetballen met anderen, je techniek verbeteren en werken aan je conditie. Het kan allemaal bij walking voetbal. Bij walking voetbal mag niet worden gerend, maar wordt er gelopen. Het is daarmee geschikt voor wat oudere mannen. Deelname is gratis.

Elke vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 16.30 uur. Bij mooi weer buiten op het Cruijffcourt aan het Balboaplein, bij slecht weer binnen in de Tagerijn, Balboastraat 18.
Voor nadere informatie of vragen kun je bellen met buurtwerker Ranjit, tel: 06 281 576 05.