KANSEN AAN DE HORIZON 2023

3e Kansen aan de Horizon!

AMSTERDAM WEST - In Huis van de Wijk de Horizon in de Spaarndammerbuurt vindt op vrijdag16 juni aanstaande voor de derde keer Kansen aan de Horizon! plaats. Een positieve markt om contacten te leggen en kansen te grijpen. Deze markt is bedoeld voor bewoners, die zich willen ontwikkelen door middel van betaald werk, vrijwilligerswerk, opleiding, leerwerktraject of andere activiteiten.

Bewoners kunnen zich deze middag laten inspireren tot het grijpen van hun eigen kansen, door contact te leggen met werkgevers en organisaties en door elkaar te ontmoeten.

Op de markt staan kraampjes waar diverse organisaties en werkgevers informatie geven over werken en leren, er is een vacaturegalerij en informatie over financiële regelingen. Ook is er een inspirerend programma van leuke acts, culturele workshops en natuurlijk gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Een aantal activiteiten, die al plaatsvinden in het buurthuis, presenteert zich.

Kansen aan de Horizon! vindt plaats op 16 juni aanstaande van 13:00 - 17:00 uur in Huis van de Wijk De Horizon, Hembrugstraat 156, 1013 XC  Amsterdam.

Aanmelden via kansenaandehorizon@combiwel.nl of via 06 2432 1491.