Atelier de Mix

Al ruim 10 jaar is Atelier de Mix gevestigd in de Tagerijn in de Balboastraat 18.
In het atelier is iedereen welkom die creatief bezig wil zijn. Zo kan er worden genaaid, gehaakt of gebreid. In de loop der jaren zijn er al heel wat producten afgeleverd of verkocht. Het atelier wordt met enthousiasme begeleid door Marianne Jansen.

Wat je kunt doen in de Mix

Voor bewoners die echt handig met de naaimachine zijn, is er de mogelijkheid om aan opdrachten voor andere bedrijven te werken. Denk hierbij aan het maken van kussenhoezen, verpakkingen, speenkoorden en andere handvaardigheidsproducten. Regelmatig zijn er opdrachten van organisaties en winkels uit de buurt waaronder Brilliant, Geef om de Jan Eef, de Hudsonhof, scholen, Kinderdagverblijven, Anacdote, Apple4, Indy en Noaslab waar prachtige producten voor zijn gemaakt en waaraan de deelnemers kunnen meewerken. Zij ontvangen daar dan een kleine vergoeding voor.

Op woensdagmorgen is er een creatieve activiteit, speciaal voor LVB-ers als dagbesteding. Zo weten steeds meer buurtbewoners de Mix te vinden. Het atelier is laagdrempelig en gezellig. Mensen voelen zich er thuis. Met iedere geïnteresseerde wordt er gekeken of en welke mogelijkheden er zijn.

Doel

In de Mix staan de samenwerking met verschillende doelgroepen centraal, de versterking van onderlinge verbindingen en contacten en geeft de bewoners energie, kennis, motivatie en doorstroommogelijkheden naar betaald werk, scholing of (bij)verdienste.

Contact

Atelier de Mix is geopend van maandag t/m donderdag tussen 09.30 uur – 16.30 uur.

Is je interesse gewekt? Wil je meer weten of eens langskomen?
Maak dan een afspraak met Marianne Jansen, tel: 06 146 242 73 of mail: m.jansen@combiwel.nl

Little Boomerang

Met een van de opdrachtgevers werken we inmiddels nauw samen. Atelier Little Boomerang huurt drie dagen per week de ruimte en ontwerpt en maakt samen met mensen uit de buurt duurzame tassen en kinderkleding. De oprichtsters van Little Boomerang kwamen twee jaar met het verzoek om hier hun producten te laten maken en zijn inmiddels onderdeel van het team. De duurzame tassen en kinderkleding verkoopt Little Boomerang via hun eigen website: https://www.littleboomerang.nl/

ABC Alliantie ~ altijd in de buurt ~

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen