Enquête: Jij mag het zeggen!

Sinds maart van dit jaar hebben vrijwilligers- en bewonersorganisaties zich, vanwege de coronamaatregelen, moeten beraden op andere manieren om hun werkzaamheden en activiteiten uit te voeren. Dat is voor ons allemaal een zoektocht (geweest), die nog niet ten einde is. Tegelijkertijd worden er inmiddels best goede resultaten behaald.

Team Vrijwillige Inzet van ABC Alliantie ondersteunt Amsterdammers in West die vrijwilligerswerk doen (of willen gaan doen) en hun organisaties met een mooi aanbod op het gebied van deskundigheidsbevordering, netwerken en meer.

Omdat we groot belang hechten aan jullie ideeën en wensen en omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze dienstverlening nog beter aan te laten sluiten bij de behoefte van vrijwilligers, vragen we je bij deze om een vragenlijst in te vullen.

Jouw mening is belangrijk om ons werk voor vrijwilligers en actieve bewoners goed te kunnen blijven doen.

De antwoorden komen bij ons anoniem binnen. Aan het eind van de vragenlijst kun je aangeven of je geïnformeerd wil worden over de uitkomsten. Door op deze link te klikken, kom je bij de vragenlijst (invullen kost ongeveer 15 minuten van jouw tijd): https://nl.surveymonkey.com/r/VrijwilligeInzet.

Fijn als je de vragenlijst invult (uiterlijk 30 oktober aanstaande en eerder mag natuurlijk ook), alvast bedankt daarvoor!