Doe mee met onze online training:

Meer Contact

Tijdens de lockdown zagen Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. Dat bracht veel eenzaamheid aan het licht. Wil jij jouw netwerk verbreden? Doe dan mee met de online training ‘Meer contact’. De training wordt je aangeboden door Combiwel Buurtwerk en ABC Alliantie en is ontwikkeld door Bureau Over-ons. Vanaf november 2020 gaan we weer van start.

Jouw voordeel
• Je leert hoe je makkelijker met andere mensen in contact komt
• Hoe je jouw contacten beter onderhoudt
• Hoe je (ook na corona) makkelijker op nieuwe sociale situaties afstapt

Je krijgt twee maanden lang elke dag een e-mail met daarin informatie, een filmpje of een opdracht. Door de praktijkvoorbeelden is de training leuk om te doen. Je begint thuis in je eigen veilige omgeving en gaat van lieverlee steeds vaker buiten de deur praktijkopdrachten doen. Houd je daarbij wel aan de 1,5 meter-regel.

De opdrachten zijn gericht op het leggen van contact in jouw eigen omgeving en die kun je dus gewoon doen. De mails en opdrachten kosten nooit meer dan tien minuten per dag en zijn luchtig van opzet. Door de persoonlijke insteek blijf je gemotiveerd.

Met deze training ga je duurzaam aan de slag om jouw sociaal leven te verbeteren. Want uiteindelijk ben jij zelf de enige die jouw situatie kan veranderen. Je doet deze training wel zelf, maar niet alleen. Je hebt tijdens de training 3 keer een telefonisch contactmoment met jouw begeleider van Combiwel Buurtwerk of ABC Alliantie. Na afloop bespreek je met je begeleider hoe je de training vond. Heb je tussentijds vragen? Natuurlijk mag jij jouw begeleider dan altijd zelf benaderen.

Interesse?

We vragen voor deze training een eigen bijdrage van €10,00. Heb je een Stadspas? Dan betaal je €5,00.
Dus,

  • woon jij in Amsterdam Zuid, Nieuw-West, Westerpark of Oud West?
  • wil jij meer contact en wil je daar zelf je best voor doen?
  • heb jij een computer of laptop waarop je e-mail kan ontvangen?

Vul dan onderstaande link in. Jouw begeleider van Combiwel Buurtwerk of ABC Alliantie neemt dan contact met je op om uit te leggen hoe het werkt.

Ja ik wil meer informatie