wil jij mensen ontmoeten in de buurt bannerEen praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Havelaar en de Klinker altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je op weg. De buurtwerkers kennen de wijk en weten wat er speelt.

Combiwel Buurtwerk Oud-West, altijd in de buurt!

Bewonersinitiatief

Oud-West Ten katemarkt

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Neem contact op met:

Boyke Westerhof of Dorine Verheul

Meer informatie?

Locaties

De Klinker
Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam
t. (020) 683 85 42
klinker@combiwel.nl

De Havelaar
Douwes Dekkerstraat 2
1053 SX Amsterdam
t. (020) 689 07 11
havelaar@combiwel.nl

Vrijwillige inzet

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de medewerkers Vrijwillige Inzet van ABC Alliantie in de wijk waar je woont.

Wie is wie

[show-team orderby=’title’ category=’oud-west’ layout=’grid’ style=’img-rounded,img-white-border,text-left,img-above,5-columns’ display=’photo,location,email,telephone,name’]

Online training ‘Meer Contact’

Tijdens de lockdown zagen Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. Dat bracht veel eenzaamheid aan het licht. Wil jij jouw netwerk verbreden? Doe dan mee met de online training ‘Meer contact’. Lees verder.

Mindfulness 18+

Meer informatie klik HIER.

Corona-maatregelen

De Havelaar & De Klinker

De Havelaar is vanaf 6 juli weer open voor de buurt. Daarbij houden we ons aan de regels  -we houden o.a. 1,5 meter afstand. De meeste groepsactiviteiten beginnen pas na 1 september weer.

Voor meer info belt u naar de Havelaar: 020 689 0711

De Klinker is gesloten voor inloop van buurtbewoners. Op dit moment krijgen bewoners van het verpleeghuis en de aanleunwoningen eerst weer de kans om in de Klinker gecontroleerd familiebezoek te ontvangen. Zodra weer begonnen wordt met activiteiten voor de buurt zal dit gecommuniceerd worden via flyers, posters en op Facebook. Voor meer informatie belt u naar De Klinker: 020 – 756 3000

VOLG ONS IN OUD-WEST

Abonneer je nu op ons YouTube kanaal en bekijk de activiteiten in Oud-West