Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag in een persoonlijk gesprek met deze vragen en kunnen bemiddelen naar een plek bij een organisatie die goed bij je past.

Neem gerust contact op met een van onze buurtwerkers. Je vindt ze op de wijkpagina's onderaan. Of vul onderstaand formulier in.

Onze vrijwilligers vacatures

Hieronder is het actuele aanbod aan vrijwilligersvacatures te vinden. Of neem contact op met een van de buurtwerkers.  Door ons grote netwerk en kennis van de buurt kunnen we je koppelen aan een organisatie die bij je past. We zijn blij als je contact met ons opneemt.

Zoek je vrijwilligerswerk en wil je graag hulp daarbij?

IMG_3415

15e Talentenbeurs West in de Hallen Studio's Oud-West.

Dinsdag 23 november 2021 van 13:00 - 16:30 uur.

Jezelf onder dompelen in de wereld van vrijwilligerswerk. Ontdekken wat de mogelijkheden zijn bij jou in de buurt, wijk of het stadsdeel. Dit kan tijdens de Talentenbeurs West.

Vrijwilligersorganisaties presenteren tijdens de Talentenbeurs West hun aanbod. Ook is er, in de aanloop naar de beurs toe, de mogelijkheid om trainingen en Webinars te volgen over het zoeken, vinden en hebben van vrijwilligerswerk.

Klik hier voor meer informatie, aanmelding organisaties, aanmelding bezoekers, workshops en nieuwsupdates van de Talentenbeurs West.

We hopen ook jou te ontmoeten op al weer de 15e Talentenbeurs West.

Logo TalentenbeursWest_groen 300

Toolkit

In onze toolkit kun je verschillende methodieken vinden die jou of je organisatie kunnen ondersteunen in de uitvoering van het vrijwilligerswerk.