15e Talentenbeurs West is geannuleerd!

Het kabinet heeft op vrijdag 12 november 2021 aanvullende maatregelen met betrekking tot het Coronavirus genomen. Helaas hebben we hierdoor het besluit moeten nemen om de Talentenbeurs West van dinsdag 23 november 2021 te cancelen en te verschuiven naar een ander moment.
Dit zal naar alle waarschijnlijkheid voorjaar/begin zomer 2022 worden.

De workshops zullen deze week WEL doorgaan zoals gepland.

Talentenbeurs (Facebook-bericht)

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag in een persoonlijk gesprek met deze vragen en kunnen bemiddelen naar een plek bij een organisatie die goed bij je past.

Neem gerust contact op met een van onze buurtwerkers. Je vindt ze op de wijkpagina's onderaan. Of vul onderstaand formulier in.

Onze vrijwilligers vacatures

Hieronder is het actuele aanbod aan vrijwilligersvacatures te vinden. Of neem contact op met een van de buurtwerkers.  Door ons grote netwerk en kennis van de buurt kunnen we je koppelen aan een organisatie die bij je past. We zijn blij als je contact met ons opneemt.

Zoek je vrijwilligerswerk en wil je graag hulp daarbij?

IMG_3415

Toolkit

In onze toolkit kun je verschillende methodieken vinden die jou of je organisatie kunnen ondersteunen in de uitvoering van het vrijwilligerswerk.