Met groot verdriet nemen we afscheid van Martine Kemp

Met groot verdriet nemen wij toch nog onverwacht snel afscheid van onze geliefde collega Martine. In het najaar van 2020 bleek zij ongeneselijk ziek en in de vroege ochtend van
7 maart is zij helaas overleden. Als in het werk iets moest gebeuren en Martine’s naam stond erbij, dan werd er doorgewerkt en vaart gemaakt. Dat ook het ziekteproces met dezelfde vaart voort denderde en we Martine zo snel moesten loslaten, valt ons zwaar.

Martine had een groot en warm hart voor haar medemens. Buurtgenoten, bezoekers van de Koperen Knoop en collega’s konden altijd rekenen op een gemeend welkom en een gastvrije ontvangst. Bij Martine mocht iedereen zijn wie die was en er was altijd tijd voor koffie, soep en een praatje.

De afgelopen maanden hebben wij als team ons best gedaan om Martine en haar gezin zo veel mogelijk te steunen met bezoekjes, bloemen, kaartjes, gezonde maaltijden en iets minder gezonde maar wel heel lekkere traktaties. De bezoekjes waren precies zoals we Martine kenden, warm en hartelijk. Nieuwtjes uit de buurt of over het werk, daar bleef ze van genieten.

Voordat Martine naar Westerpark kwam, werkte zij in Zuid en Noord, en daarvoor bij Dock in Oud-West. Er zijn dus heel veel mensen die geraakt worden door haar overlijden. Laten we lief zijn voor hen en voor elkaar. Want ja, het werk gaat door maar het verdriet blijft. We wensen iedereen heel veel sterkte om dit verlies een plekje te geven.

In de Koperen Knoop ligt vanaf woensdag 10 maart een herinneringsboek, waarin collega’s en andere betrokkenen een bericht kunnen achterlaten. Je kunt je bericht ook naar de Koperen Knoop sturen; wij zorgen dan dat het een mooi plekje in het boek krijgt. Wil je een condoleancekaart sturen naar Martines gezin, dan kun je deze afgeven bij of sturen naar de Koperen Knoop. Wij zorgen dat de kaarten en later ook het boek bij hen terechtkomen.

Cunera, Riekje, Cor, Esther, Francis, Marienna, Kemal, Marieke, Annemarie, Ype, Marjan, Robin,
Shahzan, Magdy

De Koperen Knoop: Van Limburg Stirumstraat 119, 1051 BA Amsterdam