Actieve Amsterdammers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te doen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag in een persoonlijk gesprek met deze vragen en we kunnen je helpen een plek te vinden bij een organisatie die goed bij je past. 

Neem gerust contact op met een van onze buurtwerkers. Je vindt ze op de wijkpagina's onderaan. Of vul onderstaand formulier in. We zijn blij als je contact met ons opneemt. 

Onze vacatures

Wij hebben ook interessante vacatures staan bij de Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA). Door te reageren via de website van de VCA kom je rechtstreeks in contact met een van onze collega’s die over jouw vacature gaat. Hieronder is het actuele aanbod aan vrijwilligersvacatures Combiwel Buurtwerk West te vinden.  

Wil je graag iets doen in de buurt, met andere buurtbewoners en wil je hulp daarbij?

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verstuur.
We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

IMG_3415

Toolkit

In onze toolkit kun je verschillende methodieken vinden die jou of je organisatie kunnen ondersteunen in de uitvoering van het vrijwilligerswerk.

Wie is wie?

Nouha Ahayoun

buurtwerker / projectleider Wij Zijn West