wil-jij-mensen-ontmoeten-in-de-buurt

Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt. Voor wie een activiteit wil organiseren, gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Havelaar en de Klinker altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je waar nodig. De buurtwerkers kennen de wijk en weten de weg.

Combiwel Buurtwerk, blij dat je in de buurt bent!

Bewonersinitiatief

Heb je een buurtplan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Onze Buurtwerkers weten de weg.

787ae9ec9023a82f5aa7e4c1a64f73cb_780x480
Gevel Klinker nieuwsbrief juli

Locatie De Klinker

Pal naast de Ten Katemarkt staat dit gezellige en altijd drukke inloophuis voor de buurt. Het is gevestigd op de begane grond van verpleeghuis De Klinker. In het restaurant kun je iedere dag eten. Overdag en 's avonds zijn er tal van activiteiten. Van pubquiz tot salsa-avond, kaartclub en sporten in de fitness-ruimte. Je vindt hier ook het Buurtteam waar je terechtkunt met vragen over zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid. 

Borgerstraat 45
1053 PB Amsterdam
t. (020) 683 85 42
klinker@combiwel.nl

De Havelaar (1)

Locatie De Havelaar

Al ruim veertig jaar is de Havelaar hét buurthuis van Oud-West. Tegenwoordig heet het 'Huis van de Wijk', maar de functie is min of meer onveranderd. Buurtbewoners organiseren hier samen gezellige, belangrijke en slimme activiteiten. De buurtwerkers van Combiwel helpen hen daarbij. Ook vind je hier het Buurtteam, waar je terecht kunt voor o.a. maatschappelijk werk, financiële en administratieve hulp. Eigenlijk al je vragen rond zorg, geld, wonen, gezondheid, werk, ontmoeten en veiligheid.

Douwes Dekkerstraat 2
1053 SX Amsterdam
t. (020) 689 07 11
havelaar@combiwel.nl

Vrijwilligerswerk

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag!

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact met ons op. Je treft onze gegevens hieronder aan.

OudWest_headerfoto_inzet (1)

Voor Elkaar in West

Voor Elkaar in West brengt mensen van alle leeftijden uit Amsterdam West bij elkaar voor ondersteuning en ontmoeting. Heeft u een helpende hand nodig? Heeft u behoefte aan contact? Wilt u iets doen voor een buurtgenoot? Dan bent u bij Voor Elkaar in West aan het juiste adres.

Wie is wie?

Carla Spilker

locatieleider De Havelaar

Dorine Verheul

buurtwerker

Evelien Feltzer

buurtwerker

Jolene Spilt

buurtwerker

Marjan Raasveld

teammanager

Montse Lloveras

buurtwerker

Pauline Traube

teamondersteuner

Peter de Haan

buurtwerker

Rian van der Werf

buurtwerker