wil-je-iets-doen-met-mensen-in-de-buurt

Een praatje, een kop koffie, meedoen of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt. Voor het organiseren van een activiteit, voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Tagerijn altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je waar nodig. De buurtwerkers kennen de wijk en weten de weg.

Combiwel Buurtwerk, blij dat je in de buurt bent!

Bewonersinitiatief

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Neem contact op met een van onze buurtwerkers. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

bewonersinitiatief_header1
nieuwe beachvlaggen voor de Tagerijn header

Ook Atelier de Mix

Atelier de Mix is een unieke, inspirerende werkplek in Amsterdam West waar buurtbewoners, vrijwilligers en jonge aankomende ontwerpers creatieve producten ontwikkelen en uitwerken. Het Atelier biedt een plek om samen te komen, kennis uit te wisselen en creatief te zijn. Met de opbrengsten worden weer nieuwe projecten gefinancierd. Daarnaast hebben we opdrachtgevers waarvoor we nieuwe ontwerpen maken en we produceren veel met gerecycled materiaal.

Locatie De Tagerijn

Balboastraat 18
1057 VW Amsterdam
t. (020) 489 44 40
tagerijn@combiwel.nl

Samen met het team beheren bewoners de Tagerijn en organiseren daar veel activiteiten en ontwikkelen hun leefomgeving. Bewoners kunnen zich door activiteiten ontplooien en sterke wijkbewoners ondersteunen de kwetsbare.

Informeer bij de Tagerijn naar activiteiten en mogelijkheden of bespreek je idee voor de buurt met ons. Met ons team kunnen we veel voor je betekenen.

De foto's en namen van ons team vind je onderaan deze pagina.

Tot ziens in De Tagerijn!

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de onderstaande buurtwerkers.

headerfoto_vrijwillige-inzet

Team De Baarsjes

Corina Brugman

teamondersteuner

Mohamed Asfad

teammanager Baarsjes, Bos en Lommer & Nieuw-West

Judith Pot

buurtwerker

Khadija Bouazza

buurtwerker

Ranjit Budhu Lall

buurtwerker

Remco Neuteboom

buurtwerker

Wim Molenaar

buurtwerker

Mareike Bremer

zakelijk leider De Tagerijn