Een praatje, een kop koffie, meedoen of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt. Voor het organiseren van een activiteit, voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Tagerijn altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je waar nodig. De buurtwerkers kennen de wijk en weten de weg.
Klik hier links op de agenda voor het actuele overzicht van activiteiten in de Tagerijn.

Combiwel Buurtwerk, blij dat je in de buurt bent!

Bewonersinitiatief

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Neem contact op met een van onze buurtwerkers. De contactgegevens staan onderaan deze pagina.

wil-je-iets-doen-met-mensen-in-de-buurt
nieuwe beachvlaggen voor de Tagerijn header

Activiteiten en vrijwilligers

Veel van de activiteiten in de Tagerijn worden georganiseerd door vrijwilligers en actieve buurtbewoners. Vaak kun je gratis deelnemen, een enkele keer wordt een bijdrage gevraagd. Kom gerust eens langs of bekijk het activiteitenoverzicht online en maak kennis met drie buurtvrijwilligers.

Buurtkamers
Ook zijn er buurtkamers in De Baarsjes die door buurtbewoners worden beheerd en waar de buurt aan activiteiten kan meedoen of activiteiten kan organiseren.

Buurtkamer Corantijn

Buurtkamer Corantijn

Bij Buurtkamer Corantijn kun je ruimte huren voor bijvoorbeeld een workshop, training, vergadering, lezing, expositie, (kinder)feestje, yoga, meditatie, etc.. Of zoek je een plek waar je ongestoord kunt werken, studeren of lezen?
Ook dan bent je op Corantijnstraat 25 aan het juiste adres.

Corantijnstraat 25
1058 DB Amsterdam
t. 020-7539531 | m. info@buurtkamercorantijn.nl
www.buurtkamercorantijn.nl

Locatie De Tagerijn

Balboastraat 18
1057 VW Amsterdam
t. (020) 489 44 40
tagerijn@combiwel.nl

Samen met het team beheren bewoners de Tagerijn en organiseren daar veel activiteiten en ontwikkelen hun leefomgeving. Bewoners kunnen zich door activiteiten ontplooien en sterke wijkbewoners ondersteunen de kwetsbare.

Informeer bij de Tagerijn naar activiteiten of kijk op de agenda op deze pagina of bespreek je idee voor de buurt met ons. Met ons team kunnen we veel voor je betekenen.

De foto's en namen van ons team vind je onderaan deze pagina.

Tot ziens in De Tagerijn!

Stichting Meneer Howard & Co

Meneer Howard & Co

De Buurtkamer van Stichting Meneer Howard & Co is prachtig ingericht, heeft een klein podium met zanginstallatie en theaterverlichting. De open keuken heeft een grote oven en een zes pits gasfornuis. Er is veel te beleven, voor jong en oud. Activiteiten varieren van knutselen en handvaardigheid tot zang en muziek maken. Er zijn zitplaats voor maximaal 30 mensen.

Willem de Zwijgerlaan 153
1056JL Amsterdam
t. 06-33501713 | m. stichtingmhmr@gmail.com
Facebook: Stichting Meneer Howard & Co

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de onderstaande buurtwerkers. 

headerfoto_vrijwillige-inzet

Voor Elkaar in West

Voor Elkaar in West brengt mensen van alle leeftijden uit Amsterdam West bij elkaar voor ondersteuning en ontmoeting. Heeft u een helpende hand nodig? Heeft u behoefte aan contact? Wilt u iets doen voor een buurtgenoot? Dan bent u bij Voor Elkaar in West aan het juiste adres.

Team De Baarsjes

Corina Brugman

teamondersteuner

Mohamed Asfad

teammanager Baarsjes, Bos en Lommer, Oud-West & Westerpark

Judith Pot

buurtwerker

Khadija Bouazza

buurtwerker

Ranjit Budhu Lall

buurtwerker

Wim Molenaar

buurtwerker

Mareike Bremer

GGZ coach Welzijn

Lisa Traub

buurtwerker

Activiteiten in West

Combiwel Buurtwerk in Amsterdam West is er voor de buurt en de buurtbewoners. Wij faciliteren vrijwillige inzet, ondersteunen buurt- en bewonersinitiatieven en geven hulp en advies voor het verbeteren van persoonlijk welzijn.

Wilt u weten wat er te doen is in De Havelaar, het Huis van de Wijk in Oud-West?

Hier vindt u het programma van deze maand. 

Zoekt u een andere activiteit in West om aan deel te nemen? Maak dan gebruik van de zoekhulp hier links.