Opening Vrouwencentrum Columbusplein

Het Vrouwencentrum aan het Columbusplein functioneert al een jaar als een bruisende plek met activiteiten voor en door vrouwen uit de Baarsjes. Maar ook wordt er samengewerkt met speeltuinvereniging Jacob Maris v.w.b. kinderactiviteiten.

Vanwege de coronamaatregelen was er nog steeds geen officiële opening geweest, maar op 26 november 2021 was het dan zo ver. Het Vrouwencentrum aan het Columbusplein kon worden geopend!

Ondanks de kou en de regen is het toch een feestelijk en vrolijk gebeuren geworden. In een sfeervolle tent voor de deur zijn de belangstellende vrouwen ontvangen met een hapje en een drankje en hebben zij in kleine groepjes in het centrum een rondleiding gehad. En uiteraard was er een uitleg over alle activiteiten die er in het Vrouwencentrum plaatsvinden. Voor een overzicht van die activiteiten klik je hier. Voor het actuele aanbod en voor alle overige informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Khadija Bouazza, tel: 181 914 09.

Vrouwen uit de Baarsjes zijn van harte welkom in het centrum!

De video is gemaakt door Marley Samuels.