Kerstpakkettenactie in Bos & Lommer

Na succesvolle eerdere edities wordt er dit jaar weer een kerstpakkettenactie gehouden in Bos en Lommer. U kunt ons hierbij helpen. Met de actie willen we 200 buurtbewoners met een smalle beurs een kerstpakket geven.

In november staan bewoners en professionals tussen 16.00 en 19.00 uur voor de deur van alle supermarkten in Bos en Lommer. Hier zamelen we producten in voor de pakketten. U kunt langskomen op de volgende dagen: 

  • Vrijdag 11 november
  • Zaterdag 12 november
  • Vrijdag 18 november
  • Zaterdag 19 november 

Hulp gezocht
We zoeken nog vrijwilligers. Wilt u helpen bij het inzamelen zodat we een mooi kerstpakket voor buurtbewoners kunnen samenstellen? Meld u dan aan bij Abdellah Tallal via a.tallal@amsterdam.nl voor een van de genoemde dagen hierboven.
De vrijwilligers krijgen per keer als zij dat graag willen een cadeaubon van 10 euro van een supermarkt. 

Doneren
Nieuw dit jaar is dat u ook een bijdrage kunt doneren voor het aanschaffen van producten. Dat kan op de locaties via een Tikkie. Dit wordt nog aangemaakt door een buurtbewoner.  

Ook kunt u geld doneren aan Stichting Combiwel voor de kerstpakkettenactie.
Stichting Combiwel Buurtwerk
NL11BUNQ2205568116
o.v.v. kerstpakkettenactie 

Zelf een tas en/of doos met producten samenstellen mag ook
Naast de inzamelingsactie kunt u ook zelf een volle tas/doos met producten langsbrengen bij de Boomkerk, Gibraltarstraat 55 op woensdag tussen 13.00 -17.00 uur. Aanbellen onderste bel, gele hek.