Praat mee in het buurtbewonerspanel Oud-West

Oud-West-bewoners, we willen met jullie praten! Wij buurtwerkers willen jullie mening en ideeën over eenzaamheid en diversiteit in onze buurt. En wat we nodig hebben op die thema’s. Meld je aan voor het Buurtpanel en praat mee over één van de thema’s of allebei.

De bijeenkomsten zijn op steeds op donderdag van 17.30-19.00 uur in Huis van de Wijk De Havelaar, Douwes Dekkerstraat 2.

We bespreken het thema eenzaamheid op 30 maart & 6 april

En we gaan het hebben over diversiteit & inclusie op 18 mei & 25 mei

Mail voor aanmelden of meer informatie naar buurtwerker Filipe op: f.conceicao@combiwel.nl

Wat doet buurtwerk eigenlijk? Wij zorgen samen met bewoners voor plekken en activiteiten in de buurt waar iedereen heen kan. Een wandelclub voor ouderen, workshops over energiebesparing, gratis taallessen in het buurthuis… en we willen jullie input om te zorgen dat we werken aan dat wat nodig is.