Zorg+Welzijn Award 2021 – Breng je stem uit!

Van 29 maart tot en met zondag 2 mei kunnen bezoekers van de website van Zorg + Welzijn stemmen op het filmpje van hun favoriete kandidaat. Uit alle inzendingen nomineerde de jury Bianca van der Neut, Denise Bosma of Eva Geelen. Van deze drie dames zijn filmpjes gemaakt die hier te zien zijn. Van maandag 29 maart tot en met zondag 2 mei kun je door te stemmen op de poll laten weten wie van hen volgens jou de Zorg+ Welzijn Award zou moeten winnen.
Training Meer Contact – Eva Geelen

Wij van Team Eenzaamheid van Combiwel Buurtwerk staan achter Eva Geelen. Dit omdat Eva de training Meer Contact heeft ontwikkeld en wij binnen Combiwel sinds 2020 goede ervaring hebben met de training.  Onze buurtbewoners die de training volgden zijn positief en geven aan dat hun gedachten veranderen. Zij geven ook aan meer inzicht in eigen gedrag te hebben en nieuw gedrag te ontwikkelen. Lees: meer durven te doen – meer durven te ontmoeten. Dat gunnen we iedereen en daarom vragen we: bekijk het filmpje en Stem Op EVA!

Genomineerden.
Stem hier.

Team Eenzaamheid Combiwel

Marienna Triesscheijn  – Wasilis Psathas – Jolene Spilt- Anne Jacobse