Een praatje, een kop koffie of een activiteit. Wij zijn het eerste aanspreekpunt voor wie gezelligheid zoekt of het even niet meer weet. Je kunt in de Boeg en de Mansvelt altijd meedoen. We ondersteunen je bij je vragen en helpen je op weg. De buurtwerkers kennen de wijk en weten wat er speelt.

Combiwel Buurtwerk, altijd in de buurt!

Bewonersinitiatief

bewonersinitiatief

Heb je een leuk plan of initiatief waar je omgeving van opvrolijkt en verbetert? En kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan horen wij dat graag. Neem contact op met:

Jorrit Boomgaardt/Peter de Haan

Meer informatie?

Locaties

Bos en Lommer plein

De Boeg

De Boeg is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, gezelligheid vinden en vragen kunnen stellen over steun en hulpmogelijkheden. Je kunt deelnemen aan verschillende activiteiten of zelf een activiteit organiseren voor de buurt.

Hoofdweg 495 A
1055 SC Amsterdam
t. (020) 5754729
boeg@combiwel.nl

Mansvelt

Op de Mansvelt zijn verschillende vrijwilligersorganisaties actief. Zo kun je hier onder andere terecht voor Nederlandse taalles voor vrouwen, Gymnastiek 50+, voorlichting ouderen migranten, Mind Map training, debat naar aanleiding van filmbijeenkomsten, bemiddeling aan buren die overlast van elkaar ervaren, aerobics en naailes voor vrouwen, vader & kind weekenden en huiswerkbegeleiding, en nog veel meer. Je kunt uiteraard ook altijd langs komen voor een kopje koffie.

De Mansvelt
Karel Doormanstraat 125
1055 VE Amsterdam
t. (020) 686 14 00
mansvelt@combiwel.nl

Vrijwillige inzet

Vrijwilligers zijn onmisbaar

Lijkt het je leuk om in de buurt actief aan de slag te gaan als vrijwilliger, maar weet je nog niet precies wat, waar en hoe? Heb je interesse om mee te helpen bij activiteiten van bestaande organisaties of zet je liever zelf een activiteit op? Wij helpen je graag met deze vragen.

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Persoonlijk gesprek waarin we je interesses en sterke kanten bespreken.
  • Bemiddeling naar een organisatie die bij je past.
  • Nazorg voor het geval dat nodig is.

Neem gerust contact op met een van de medewerkers Vrijwillige Inzet van ABC Alliantie in de wijk waar je woont.

Wie is wie

[show-team orderby=’title’ category=’bos-en-lommer’ layout=’grid’ style=’img-rounded,img-white-border,text-left,img-above,5-columns’ display=’photo,position,location,email,telephone,name’]

Online training ‘Meer Contact’

Tijdens de lockdown zagen Nederlanders per dag 65 tot 75% minder mensen. Dat bracht veel eenzaamheid aan het licht. Wil jij jouw netwerk verbreden? Doe dan mee met de online training ‘Meer contact’. Lees verder.